Zwenkwielen met hefboom

Manueel te bedienen hefboom waardoor de bordestrap vrij verrijdbaar wordt. Hoogte ten opzichte van maaiveld bedraagt 10-12 mm.
Compatibel met de Euromaster Premium bordestrappenGereedschapsbak

Deze bak bidet ruimte aan alle gereedschappen en kleinmateriaal welke u nodig heeft bij de werkzaamheden. Met speciale uitsparingen voor schroevendraaiers, steeksleutels of tangen. Vervaardigd uit aluminium.
Compatibel met de Euromaster Premium en Euromaster All Terrain bordestrappenReling voorzijde                     in 2 delen

De voorzijde van de veiligheidsreling is te openen in waardoor de gebruiker veilig in en uit kan stappen op het bordes van of naar een ander oppervlak. Na het betreden van het bordes kan de reling veilig worden gesloten.
verkrijgbaar op de Euromaster Premium en Euromaster All Terrain bordestrappenReling achterzijde                 in 2 delen

De achterzijde van de veiligheidsreling is te openen in waardoor de gebruiker veilig in en uit kan stappen op het bordes van of naar de tredes van de trap. Na het betreden van het bordes kan de reling veilig worden gesloten.
verkrijgbaar op de Euromaster Premium en Euromaster All Terrain bordestrappen